LILLE SKINKE FABRIKK

KJØP KJØPES PÅ
REMA 1000

Lille Skinkefabrikk

HVEM ER LILLE
SKINKEFABRIKK?

På Lille Skinkefabrikk er vi ekte matentusiaster med
forkjærlighet for spekemat og tapas.

Sjefen vår har en spennende jobb. Han reiser rundt både i Norge og i Europa for å smake på mat og snakke med de flinkeste folka som brenner for det samme som vi gjør: Spekemat og andre godsaker.

Deretter tar sjefen med smaksprøver hjem og vi smaker, lukter, ser på og kjenner på produktene. Diskuterer og smaker igjen. Og igjen.

Til slutt blir det bestemt hvilke godsaker som skal få komme til fabrikken vår.

For at pølsene og skinkene ikke skal bli tørre og miste smaken, henter vi hele, store spekeskinker og uoppskårne spekepølser til landet.

Når de smakfulle skattene ankommer, frakter vi dem ut til fabrikken vår ved den vakre Valsøyfjorden øst i Halsa kommune i Møre og Romsdal. Her blir den lekreste italienske prosciutto’en og salamipølsene skåret i løvtynne skiver og håndpakket i spesialbegre.

Disse begrene er utviklet for at godsakene skal holde seg like godt som om du hentet dem i din nærmeste delikatesseforretning. Begrene er selvsagt også laget av resirkulert plast.

Fra Valsøyfjorden sender vi produktene til din lokale Rema 1000-butikk hvor du kan plukke dem med deg i kjøledisken.

Du trenger ikke lure på hva vi har på matpakken – det kan du nemlig få se på Instagram om du følger oss der. Vi håper også å få tips fra deg om hvordan du helst bruker produktene våre!

 

LES MER OM VÅRE
ITALIENSKE PRODUSENTER:

Smaker som får deg til å drømme på italiensk…

Ekte håndverk fra italienske Pio Tosini.

De beste spekeskinkene kommer fra Parma.