LILLE SKINKE FABRIKK

KJØP KJØPES PÅ
REMA 1000

Velkommen til bords

SMÅRETTER

Ikke noe er så deilig som en liten munnfull med spekemat! (bortsett fra flere!)

Noen løvtynne skiver – gjerne servert med noe godt i glasset. På ferier i Spania og Italia blir vi bortskjemte med deilige skinker og pølser – servert akkurat som de er uten noe dill dall – eller med småretter og tilbehør som fremhever de gode spekesmakene.

I Norge har vi adoptert både spanjolenes tapas og italienernes antipasti, og lager gjerne en samling småretter når vi inviterer venner og familie for å kose oss sammen.

Har du noen lekre skiver prosciutto eller salami og noen deilige olivener, trenger du egentlig ikke mer! Men det er nå likevel godt med litt brød til, og kanskje en hvitløksmajones?

Og hva med en frisk og fargerik salat? Noen hissige poteter? Oliven? Melon?

På den måten kan du bygge et fantastisk festmåltid rundt tapasen din. Bare bland med retter du liker – ingenting er feil!

Her vil vi gjerne dele noen småretter som vi i Lille Skinkefabrikk er spesielt glade i, og som passer kanongodt sammen med både prosciutto og salami!

Spansk tapas og italiensk antipasti har blitt populært i Norge

Enkle smaker!