LILLE SKINKE FABRIKK

KJØP KJØPES PÅ
REMA 1000

Vannmelonpizza

med salami og feta

Vannmelonpizza er en deilig sommerfavoritt!

Kombinasjonen av rosa, saftig vannmelon og salt, umamismakenade salamier helt fantastisk. At det i tillegg er utrolig enkelt å lage – gjør jo ingenting.

Du trenger vannmelon, salami og feta – og i tillegg kan du ha på det du måtte ha som kan passe til.

Sommeren er høysesong for vannmelon, mens spekemat kan man heldigvis nyte hele året rundt. Det er derfor viktig at vi bruker denne perfekte kombinasjonen på vannmelonpizza nå mens sesongen er i gang!

Vannmelonpizza på grillen

Du kan også grille vannmelonpizzaen din. Da er det lurt at du griller melonskiven før du har på de andre ingrediensene.

Har du aldri grillet vannmelon før?

Varme bringer frem enda mer smak og sødme i melonen – så en liten tur på grillristen før du har på salami og andre godsaker – vil være helt topp. Men det er også fresht og deilig med en helt enkel og ubehandlet vannmelonskive som basis for toppingen.

Til vannmelonpizza trenger du:
  • Vannmelon
  • Salami – vi har brukt vår Fennikelsalami og Salami fra Toscana
  • Oliven
  • Fetaost
  • Basilikum
  • Salte mandler
  • Crema di balsamico
  • Pepper

 

Slik lager du vannmelonpizza
  1. Først skjærer du vannmelonen i skiver. Det kan være litt vanskelig å få jevne, fine skiver, men skarp kniv hjelper.
  2. Hvis du vil grille vannmelonskiven så gjør du det nå. Pass på at du ikke grilelr den for hardt – et par minutter er nok.
  3. Ha på salamiskiver, salte mandler, oliven i skiver og basilikum.
  4. Smuldre over fetaosten – så mye eller lite du vil ha.
  5. Ringle over Crema di balsamico, kvern over litt pepper og så er vannmelonpizzaen klar til servering.
  6. Obs – vannmelonpizzaen er aller best nylaget. Derfor kan du lage klar vannmelonskiver og topping på forhånd, så tar det bare få minutter å lage den når gjestene kommer.
Vannmelonpizza med salami og feta
Vannmelonpizza med salami