LILLE SKINKE FABRIKK

KJØP KJØPES PÅ
REMA 1000

17. mai på den enkle måten

Gi gjestene litt forskjellig, så blir alle garantert fornøyde!


17. mai-tapas:

17. mai er en herlig festdag, men kan også være en stress-dag. Bunader og andre festklær som ikke er helt klare. Unger som skal gjøres klare til barnetog. Flaggene som har forsvunnet, selv om du var sikker på hvor du la dem i fjor…

Men maten behøver ikke gi deg grå hår. Det trenger ikke være så komplisert selv om det både ser imponerende ut og smaker kjempegodt!

Selve 17. mai er for de fleste av oss en dag på farten. Det vil si at vi har lite tid til å lage mat, kutte, strimle, stå ved grytene – ja, du vet hvordan det er.

Den enkle løsningen på 17. mai-maten, synes vi, er å velge et deilig koldtbord med spekemat og tapas. Her er noen tips til hvordan du kan få en mer avslappende nasjonaldag.

 

Smått er godt!

Hvis du kjøper noen gode spekepølser og spekeskinker, som vår Serrano eller kanskje Prosciutto? Salamiene fra Toscana og Felino med urtesmaker fra Middelhavsområdet passer godt til – og hva med en Spicy Ventricina til dem som liker det hot?

Alle våre små tapas-produkter som Chalkidiki oliven, Sweet Peppers, Kalamata oliven, Fuet, Chorizo, syltede champignon, tzatziki, artisjokkhjerter – får du hos Rema1000. 3 for 60 kroner. På den måten kan du ha mye digg på bordet, uten at det koster skjorta.

Kjøp inn brød, kjeks, litt ost og frukt – lag eggerøre og en enkel salat – og du har et realt festbord.

Har du lyst og tid til å utvide med litt andre godsaker – så har vi mange fristende oppskrifter som passer på 17.mai-bordet ditt.

Hva med noen lekre terter med chevre og pære, bakt med ferdig butterdeig? Tar ikke langt tid å lage og ser likevel imponerende ut.

Eller en deilig potetpannekake bakt i langpanne og servert med spekeskinke og tartarsaus? Det er en enkel og god rett som er lett å lage til mange. Og du kan lage den glutenfri om du vil – vi har oppskriften!

Du kan enkelt lage våre spicye spanske poteter – Patatas Bravas!

Vil du ha mer inspirasjon finner du alle våre favorittoppskrifter HER!

Hipp, hipp hurra – og ha en kjempefin 17. mai-feiring!

TIPS:
Småsnacks er perfekt til 17. mai-festen – enten du skal ha et helt koldtbord eller bare noe digg til et glass bobler.

SE BILDENE:

Finn alle godsakene våre her