LILLE SKINKE FABRIKK

KJØP KJØPES PÅ
REMA 1000

Fennikel- og appelsinsalat

Friskere blir det ikke!


Slik gjør du:

En frisk salat som passer perfekt til spekemat og tapas.

 

Framgangsmåte:

Skrell appelsinene og skjær dem i tynne skiver og legg dem i en skål, slik at du samler opp appelsinsaften.

Vask og rens fennikelen. Skjær bort misfargede og grove deler før du skjærer den i så tynne skiver du klarer. Bruk gjerne en mandolin om du har.

Skjær rødkålen i tynne strimler og skyll ruccolaen.

Samle fennikel, rødkål og ruccola i en salatbolle. Vend inn olivenoljen og appelsinsaften som har rent av appelsinskivene, og smak til med havsalt og friskkvernet pepper.

Vend forsiktig inn appelsinskivene og dryss granateplekjernene over til slutt.

TIPS:
Test gjerne ut blodappelsiner i denne retten. Du kan også bruke rosiner og hakkede valnøtter på toppen.

SE BILDENE:

Finn alle godsakene våre her