LILLE SKINKE FABRIKK

KJØP KJØPES PÅ
REMA 1000

Patatas bravas

Småpoteter med hissig saus. Spansk tapas er ikke det samme uten denne tapasretten.


Slik gjør du:

Patatas bravas hører alltid med på tapasbordet. Servéres med hissig saus og gjerne hjemmelaget alioli.

 

Framgangsmåte:

Sett stekeovnen på 180 grader.

Vask potetene, men la dem beholde skallet på.

Vend potetene i 2 ss olivenolje og dryss med salt og pepper.

Legg potetene på et bakepapir på et stekebrett og sett dem midt i varm ovn i 40-50 minutter, avhengig av størrelse.

Ha 3 ss olivenolje i en gryte og tilsett løken. La den steke til den er myk.

Ha i resten av ingrediensene og rør rundt til sausen koker opp.

La sausen småputre i rundt 10 minutter. Smak til med salt og pepper.

Server potetene med sausen ved siden av, så folk kan blande selv, eller bland saus og poteter og server.

TIPS:
Sett tannpirkere på bordet, så gjestene kan ta en potetterning på tannpirkeren og dyppe rett i den gode sausen.

SE BILDENE:

Finn alle godsakene våre her