LILLE SKINKE FABRIKK

KJØP KJØPES PÅ
REMA 1000

Stjernepizza

Stjernepizza fra Lille Skinkefabrikk

Har du aldri bakt stjernepizza? Det er enkelt og supergodt og du får plass til masse godsaker i den. Noen vil hevde det ikke er en pizza – for sånn ser ikke pizza ut. En stjernepizza er jo lag på lag-pizza, etasjepizza eller kanskje vi skal kalle det for en pizzakake?


Slik gjør du:

Fordi vi har tre pizzabunner kan vi si at vår stjernepizza er tre ganger så god som vanlig pizza. Dermed basta! Vi i Lille Skinkefabrikk digger stjernepizza. Mest av alt fordi vi kan stappe inn alle favorittsmakene våre. Du kan følge vår oppskrift – eller fylle din stjernepizza med dine favoritter.

 

Framgangsmåte:

Først legger du en pizzabunn på et bakepapir, på en stekeplate, og smører den med rød pizzasaus. Ha på Spicy salami Ventricina og løk og et ostedryss.

Legg en ny pizzabunn over den første og smør på hvit pizzasaus. Ha på Prosciutto Crudo fra Lille Skinkefabrikk, revet basilikum og et nytt ostedryss.

Så legger du på den siste pizzabunnen og markerer midten forsiktig med et glass. Vi brukte et hvitvinsglass for ikke å få for stor sirkel i midten.

Skjær pizzaen i 16 like store deler med en pizzakutter. Så snurrer du to og to deler mot hverandre. Det blir nok litt griseri – så ha tørkepapir i nærheten når du skal snurre din stjernepizza.

Pensle med egg og dryss eventuelt med oregano og litt ost på toppen.

Nå er din flotte stjernepizza klar for ovnen. Sett inn midt i ovnen på 225 grader.

Fordi en stjernepizza er en ekstra tykk pizza må du beregne lenger tid enn for en vanlig pizza. Og fordi alle ovner er forskjellige – bør du følge med og sjekke pizzaen din underveis i stekeprosessen. Ta den ut når du tror den er ferdig.

Vi stekte vår pizzastjerne i 25 minutter – og da ble den perfekt.

TIPS:
Fyll gjerne din stjernepizza med andre godsaker fra Lille Skinkefabrikk.

SE BILDENE:

Finn alle godsakene våre her