LILLE SKINKE FABRIKK

KJØP KJØPES PÅ
REMA 1000

Vannmelonpizza med salami og feta

Vannmelonpizza med salami og feta

Vannmelonpizza er en deilig sommerfavoritt! Kombinasjonen av rosa, saftig vannmelon og salt, umamismakende salamier helt fantastisk. At det i tillegg er utrolig enkelt å lage – gjør jo ingenting.


Slik gjør du:

Du trenger vannmelon, salami og feta – og i tillegg kan du ha på det du måtte ha som kan passe til. Sommeren er høysesong for vannmelon, mens spekemat kan man heldigvis nyte hele året rundt.

Obs – vannmelonpizzaen er aller best nylaget. Derfor kan du lage klar vannmelonskiver og topping på forhånd, så tar det bare få minutter å lage den når gjestene kommer.

 

Framgangsmåte:

Først skjærer du vannmelonen i skiver. Det kan være litt vanskelig å få jevne, fine skiver, men skarp kniv hjelper.

Hvis du vil grille vannmelonskiven så gjør du det nå. Pass på at du ikke griller den for hardt – et par minutter er nok.

Ha på salamiskiver, salte mandler, oliven i skiver og basilikum.

Smuldre over fetaosten – så mye eller lite du vil ha.

Ringle over Crema di balsamico, kvern over litt pepper og så er vannmelonpizzaen klar til servering.

TIPS:

Har du aldri grillet vannmelon før? Varme bringer frem enda mer smak og sødme i melonen – så en liten tur på grillristen før du har på salami og de andre godsakene – vil være helt topp.

SE BILDENE:

Finn alle godsakene våre her