Vannmelonpizza med salami og feta

Vannmelonpizza er en deilig sommerfavoritt! Kombinasjonen av rosa, saftig vannmelon og salt, umamismakende salamier helt fantastisk. At det i tillegg er utrolig enkelt å lage – gjør jo ingenting.
Slik gjør du:
Du trenger vannmelon, salami og feta – og i tillegg kan du ha på det du måtte ha som kan passe til. Sommeren er høysesong for vannmelon, mens spekemat kan man heldigvis nyte hele året rundt.
Obs – vannmelonpizzaen er aller best nylaget. Derfor kan du lage klar vannmelonskiver og topping på forhånd, så tar det bare få minutter å lage den når gjestene kommer.
Framgangsmåte:
Først skjærer du vannmelonen i skiver. Det kan være litt vanskelig å få jevne, fine skiver, men skarp kniv hjelper.
Hvis du vil grille vannmelonskiven så gjør du det nå. Pass på at du ikke griller den for hardt – et par minutter er nok.
Ha på salamiskiver, salte mandler, oliven i skiver og basilikum.
Smuldre over fetaosten – så mye eller lite du vil ha.
Ringle over Crema di balsamico, kvern over litt pepper og så er vannmelonpizzaen klar til servering.
TIPS:
Har du aldri grillet vannmelon før? Varme bringer frem enda mer smak og sødme i melonen – så en liten tur på grillristen før du har på salami og de andre godsakene – vil være helt topp.