LILLE SKINKE FABRIKK

KJØP KJØPES PÅ
REMA 1000

Verdens beste ostesmørbrød

Oppskrift på verdens beste ostesmørbrød fra Lille Skinkefabrikk.

Ostesmørbrød er den ultimate kosemat. Det krever liten innsats, men gir deg en enorm belønning: Den fantastiske, gyldne og sprø utsiden og med et senter av smeltet ost og spicy salami.


Slik gjør du:

Er det virkelig verdens beste ostesmørbrød, spør du kanskje? Vel, vi synes det i alle fall. Prøv det og fortell oss gjerne hva du synes. Det er perfekt å lage ostesmørbrød bare til seg selv eller om du skal lage kosemat til flere. En rett som passer suverent til enkel kveldskos når kjøleskapet er glissent.

Vår hemmelige ingrediens er majones! Å steke ostesmørbrød i majones er helt genialt! Majonesens oljebase gjør at ostesmørbrødet ditt ikke svir seg, men blir lysebrunt og perfekt sprøtt! Du kan bruke vanlig majones eller aioli eller chilimajones. Nam!

 

Framgangsmåte:

Sett en stekepanne på platen på medium varme.

Dekk den ene siden av brødskivene med smør og den andre med majones.

Legg brødskivene i stekepanna med majonessidene ned. Fordel osten på smørsidene.

Nå er det viktig å ta seg tid! La brødskivene kose seg i panna, mens osten sakte smelter.

Når du ser osten har begynt å smelte, legger du salamiskivene på den ene brødskiven og legger den andre brødskiven oppå – med osten ned mot salamien. Press lett sammen med en stekespade.

La ditt deilige ostesmørbrød surre videre i pannen, men fortsett å presse skivene sammen og snu ostesmørbrødet – helt til all osten er smeltet.

Servér uten noe fiksfakserier – eller med litt salat, om du synes du trenger det. Vi liker også litt sennep til.

TIPS:
Et glass øl (med eller uten alkohol) vil smake suverent til!

SE BILDENE:

Finn alle godsakene våre her